• e1.jpg
  • e2.jpg
  • e3.jpg
  • e4.jpg
  • e5.jpg

Novi projekat u Rafineriji nafte Brod

10/2/2014
Sredinom janura
počela je realizacija projekta Modernizacije sistema elektro snabdijevanja. Investitor je Зарубежнефтестроймонтаж, a korisnik Rafinerija nafte Brod. Projektom je obuhvaćena modernizacija elektroenergetskog (EE) dijela postrojenja nove linije za preradu nafte, Sekcije 31, kao i modernizacija najvažnijeg EE postrojenja u Rafineriji nafte Brod, Postrojenja P-20.

Read more...

Jedinstvena stručna ekskurzija u Elnosu BL, Banjaluka

23/1/2014
Juče smo imali zadovoljstvo da budemo domaćini jedinstvenim učesnicima prvog startup projekta u BiHBIZOO Startup Safari. Učesnici ove stručne ekskurzije su kreativni i preduzetni mladih ljudi, odabrani na osnovu ideja koje imaju stvarnu budućnost ostvarivanja.

Naš cilj je bio da ovim mladim ljudima, zainteresovanim za startupe i preduzetništvo u Bosni i Hercegovini, pružimo priliku da upoznaju našu kompaniju i kroz primjere iz prakse steknu nova znanja o poslovanju.

Read more...

Završeno novogodišnje ukrašavanje Banjaluke

23/11/2013
Završeno je tradicionalno novogodišnje kićenje grada. Da bi praznična atmosfera u Banjaluci bila u punom sjaju novogodišnjim nakitom je ukrašen dio centra grada, i to: Trg Krajine, park Petra Kočića, ulice Veselina Masleše, Kralja Petra Prvog Karađorđevića i Bana Milosavljevića. Plan je da Banjaluka novogodišnjom rasvjetom bude ukrašena do 15. januara iduće godine.
Da podsjetimo, naša kompanija već dugi niz godina oblači Banjaluku u novogodišnje praznično ruho.

Elnos BL Beograd podržao „Francusku nedelju“

23/11/2013
Elnos BL Beograd podržao je „Francusku nedelju“ koja je održana u Beogradu od 18. do 22. novembra 2013. godine u organizaciji Francusko-srpske privredne komore.  Kao jedan od sponzora Elnos BL Beograd učestvovao je u brojnim događajima koji su imali za cilj promociju francuske kulture i tradicionalne povezanosti Francuske i Srbije na mnogim poljima.

Read more...